top of page

KRACHT on TOUR                                                                       

13.15 - 18.00 uur 2015

Martiniplaza Groningen

 

Kracht on Tour is er om het bewustzijn over het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen te vergroten. Dat is nodig, omdat de helft de Nederlandse vrouwen zelf niet genoeg geld verdient om van te leven. Wij gunnen meer vrouwen de vrijheid van financiële zelfstandigheid. Na Roermond, Endhoven, Zwolle en Rotterdam komt KRACHT on Tour op 30 maart 2015 ook naar Groningen! De bijeenkomst heeft als thema 'Nieuwe keuzes maken, nieuwe kansen pakken'. Het gaat over het  beter benutten en verzilveren van je talent en het investeren in jezelf. Want als je meer durft te investeren in jezelf, investeer je in je verdere toekomst (en die van je gezin). En daar wordt iedereen beter van.

 

Ervaringen delen, inspirerende gasten en workshops

Ben jij geïnteresseerd in het delen van ervaringen, tips en ideeën met andere vrouwen? Prikkelende interviews, actieve workshops, discussies en inspirerende verhalen? Kom dan op 30 maart 2015 naar Martini Plaza. Te gast is o.a. Ellen ten Damme, opgegroeid in regio Groningen. Ze is zangeres, actrice, muzikant, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en nog veel meer. Ellen weet als geen ander hoe je je eigen talent kunt verzilveren en kunt investeren in jezelf.

 

Tijdens deze bijeenkomst kun je bij aankomst kiezen uit zes praktische en inspirerende workshops. Bijvoorbeeld de workshop 'Wie denk je wel dat je bent? van Patty Zomer en Mylène en Kroon. Ze gaan op zoek naar jouw style statement en laten dit weerspiegelen in een eigen bijpassende stijl. Of ga op grond van jouw levensverhaal op zoek naar jouw rolmodel. In zeven stappen word je je bewust van de uitdagingen en dilemma's die je onderweg tegenkomt en ontwikkel je een eigen stijl waarmee je zelf het verschil kunt maken. Je kunt ook een voorproefje krijgen van 'Tafel van 1'. Daarbij kom je erachter wat je nu eigenlijk wilt en hoe je dat kunt bereiken.

 

Voor wie?

Voor vrouwen met een parttimebaan en niet werkende vrouwen in Groningen en omgeving die meer u zichzelf willen halen. Vrouwen die graag (meer) aan de slag willen, maar niet goed weten hoe ze dat aan moeten pakken. Wij dagen je op een leuke en enthousiasmerende manier uit na te denken over wat je wil en wat je mogelijkheden zijn. Welke keuzes over werk (en gezin) heb jij tot nu toe in je leven gemaakt? En welke keuzes wil je nog gaan maken? Eenmaal gemaakte keuzes hoeven geen definitieve keuzes te zijn. Verruim je blik. Het is nooit te laat om nieuwe keuzes te maken en nieuwe kansen te pakken!. Waar liggen die van jou?

 

Is het wat voor jou? Meld je aan!

Lees ter inspiratie hier het magazine van de vorige bijeenkomst en beoordeel het zelf.

Je bent van harte uitgenodigd! Deelname is gratis. Je moet je wel snel aanmelden, want vol=vol!

Aanmelden kan nu via ons 

Tip: nodig je vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter uit om met je mee te gaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Magazine Kracht on Tour Groningen

 

Kracht on Tour

logo_jasmijn_transparant.png
bottom of page