Jasmijn Zorgt is van start gegaan!

1 Sep 2017

 

Migrantenouderen zijn vaak afhankelijk van hun familie. Ze zijn niet in staat om zelf de ondersteuning van hun welzijn goed te organiseren. In dit project biedt een coöperatie een plek waar oudere migranten kunnen aankloppen voor steun, gezelschap en klussen in en om het huis. De dienstverleners zijn gemotiveerde vrouwen met diverse culturele achtergronden, die (nog) geen aansluiting kunnen vinden bij de reguliere arbeidsmarkt. Dit project biedt dus uitkomst voor twee groepen die zonder extra ondersteuning tussen wal en schip dreigen te vallen. Omdat een coöperatie van de leden zelf is, ontstaat er een sterke binding van de vrouwen bij het initiatief.

 

Filmpje Oog-tv

Please reload

Vrouwencentrum Jasmijn | Floresstraat 2/1 Groningen | 050 - 57 333 19

  • Wix Facebook page
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon