Afscheid van het bestuur. Kennismaken nieuw bestuur.

28 Mar 2019

Afgelopen internationale vrouwendag hebben we afscheid genomen van ons bestuur.

Margriet van der Kleij is 15 jaar voorzitter geweest, Luci Mol is 14 jaar secretaris geweest en Lucette de Jongh is 5 jaar de penningmeester geweest.

 

Wij verwelkomen ons nieuwe bestuur: Sadhna Oediet Doebe neemt het voorzitterschap op zich, Ieta Berghuis wordt de secretaris en Jeanine Vosselman de penningmeester.

 

Afscheidswoord van Margriet:

Ik wil jullie laten weten het ontzettend mooi en leuk te hebben gevonden bij Jasmijn. We hebben met z'n allen heel veel tot stand gebracht en ik ben trots op "ons" wat we voor de vrouwen in Groningen betekenen. In mijn beleving blijft Jasmijn daar ook de komende jaren een belangrijke rol in vervullen. Ik heb een tijdje nagedacht wat ik zelf achter zou willen laten en heb aan Myron Hamming, de spokenword dichter die bij mijn lintjesuitreiking mij zo geweldig heeft toegesproken gevraagd een ode aan Jasmijn te brengen.

Myron brengt deze ode aan Jasmijn met veel passie. Het  zijn veel woorden, maar er spreekt kracht uit en hij noemt veel symbolen die van toepassing zijn op de vrouwen die bij Jasmijn komen.

 

 Zie filmpje homepage...

 

 

Please reload

Vrouwencentrum Jasmijn | Floresstraat 2/1 Groningen | 050 - 57 333 19

  • Wix Facebook page
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon