top of page

4000 euro voor het Kracht on Tour Fonds

Donderdag 17 maart heeft Zonta Groningen 4000 euro overhandigd aan onze directeur Alice Thijs voor het “Kracht on Tour Fonds”.


In 2020-2021 heeft Zonta Groningen geld verzameld voor Vrouwencentrum Jasmijn Kracht on Tour Fonds. Dit fonds helpt vrouwen aan onderwijs voor een goede toekomst.

In Groningen is ingezet op sociaal economisch kwetsbare vrouwen en er zijn al mooie resultaten geboekt op samenwerking tussen organisatie, onderwijsinstellingen en bedrijven.

Zonta Groningen 1991 ondersteunt Jasmijn Kracht on Tour Fonds zodat schoolgeld en boeken betaald kunnen worden en deze vrouwen toch perspectief krijgen op een betere toekomst (zie www.jasmijnkrachtontourfonds.nl).


Jasmijn Multicultureel Vrouwencentrum, veel succes met jullie mooie werkzaamheden.Zonta International is een netwerk van actieve en ambitieuze vrouwen met een zelfstandig beroep of leidinggevende positie in hun beroep. Zonta werkt aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van vrouwen over de hele wereld.

'Zonta Groningen 1991" is een van de netwerkleden.

Zonta komt op voor gelijke rechten van vrouwen, biedt hulp aan kansarme vrouwen en stimuleert actieve deelname van vrouwen aan de maatschappij en het beroepsleven. Zonta houdt zich bezig met: fundraising, service & advocacy.


Comments


logo_jasmijn_transparant.png
bottom of page