top of page

Een lach en een traan...


Afgelopen donderdag hebben we afscheid genomen van onze directeur, Alice Thijs. Alhoewel de titel directeur in dit geval niet de lading dekt, want voor onze medewerkers en vrijwilligers was Alice veel meer dan een directeur. In de 19 jaar dat zij zich heeft ingezet voor de groei en de positie van Jasmijn, is onderling een warme vriendschap ontstaan. Een vriendschap die onze activiteiten coördinator, Patricia Wikkeling, in mooie woorden heeft beschreven in haar verhaal aan Alice. Waarbij ze Alice natuurlijk een traditionele Jasmijn plant heeft aangeboden.
Alice zal bij Jasmijn altijd in het hart blijven en met de plaquette die ze van het bestuur, namens ons allemaal, heeft gekregen, zal ze ook in ons pand voor altijd een belangrijke plek krijgen.


Een aantal van ons was vooraf op de hoogte, maar Alice zelf werd volledig verrast toen wethouder Inge Jongman haar verhaal afsloot met de mededeling dat ze Alice mocht benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een benoeming waar we hartstikke trots op zijn!


Reden genoeg dus om met elkaar te genieten van al het overheerlijke eten dat door de medewerkers en vrijwilligers van Jasmijn, speciaal voor deze avond, was gemaakt.

Een feestelijk afscheid voor een krachtige Jasmijnvrouw.  

We wensen Alice een heerlijk pensioen.

Comments


logo_jasmijn_transparant.png
bottom of page