top of page

Jasmijn heeft een nieuwe directeur

Yes! Het is zover! 😊


Na een paar intensieve, interessante en vooral leerzame weken samenwerken met Alice Thijs, mag ik me met heel veel trots aan jullie voorstellen als de nieuwe directeur van Jasmijn. Nu Alice van haar pensioen gaat genieten, mag ik dit prachtige stokje van haar overnemen.


Mijn naam is Rosa Disco, ik ben 42 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Als geboren en getogen Stadjer woon ik nog steeds met heel veel plezier in het mooie Groningen. Ik ben dan ook heel blij dat ik, samen met alle geweldige Jasmijn-vrouwen, een belangrijke bijdrage kan leveren aan een diverse en inclusieve samenleving; ónze samenleving.


Zo richting het einde van het jaar wil ik iedereen, namens Jasmijn, hele fijne kerstdagen wensen en een spetterend oud&nieuw. In 2024 gaan we, opgeladen met nieuwe energie, verder met alle projecten in de keten Taal - Participatie - Arbeidsmarkt, werken we samen met CMZorg aan positieve gezondheid, organiseren we weer zwem- en fietslessen en kan je natuurlijk bij ons terecht voor een ruim aanbod aan activiteiten en cursussen. Daarnaast onderzoeken we ook nieuwe mogelijkheden om vrouwen in Groningen nog meer in hun kracht te zetten. Houd de website in de gaten of volg Jasmijn op de socials.Comments


logo_jasmijn_transparant.png
bottom of page